Nieuws

Grand Hotel Roermond

Roermond is weer een prachtig hotel rijker. Gelegen aan de Roer. Hiervoor hebben wij de buitenverlichting geleverd en de binnenzijde voorzien van diverse lichtlijnen.
Lindeboom bierbrouwerij Neer

In samenwerking met PEVM en Verdam Interieurmakers hebben we de nieuwbouw voorzien van bijna alle verlichting. Het resultaat mag er zijn.

Lichtplannen en berekeningen

Om u een idee te geven van het effect van verlichting op uw ruimte kunnen wij uw plannen omzetten naar een 3D rendering met bijbehorende lichtberekeningen. Zo weten we zeker dat u voldoende licht heeft en de juiste sfeer gecreëerd wordt. Neem gerust contact met ons op om deze mogelijkheid te bespreken.

rend_1

rend_2

Konica Minolta CL-70f

Om correcte lichtmetingen te kunnen doen hebben we sinds kort de Konica Minolta CL-70f lichtmeter aangeschaft.

De CRI Verlichtingssterkte meter CL-70f is een compacte, lichtgewicht, handheld-instrument voor het meten van de kleur- en de verlichtingssterkte aan lichtbronnen (met inbegrip van LED en EL lichtbronnen). De meetgegevens worden weergegeven in termen van CRI, tristimulus waarden, illuminantie, kleurkwaliteit, dominante golflengte, zuiverheid, kleurtemperatuur en verschilwaarden tussen de monsters.

konica

Ovaal armatuur

Een ovaal pendelarmatuur voor boven een ovalen tafel. De bovenzijde is voorzien van RGB LED, de onderzijde is voorzien van koud witte LED en warm witte LED. Door deze kleuren te mengen kan de gebruiker de sfeer instellen die hij op dat moment wil. Door de afstandbediening en het gebruik van scene's is het gebruik gemakkelijk.

ovaal

LED cirkels

Speciale ronde armaturen welke om de kolommen geplaats moesten worden. Diameters van 600mm en 800mm, hoogte 120mm. Uitvoering alleen als uplighter, maar ook een aantal met up-down. De armaturen zijn uiteraard uitgevoerd met LED, maar met voldoende vermogen voor indirecte verlichting.

armatuur bank

Opdrachtgever: Studio Noord Groningen

 

PCB freesmachine

Voor het frezen van PCB's (printplaten) enkel- en dubbelzijdig.
De PCB-box van Colinbus is nu ook bij Lux Workx aan het "work".

pcb_box

 

3d printer

Voor prototypes kunnen we nu ook 3d modellen printen.

3dtouch

 

LED artikelen

Ons assortiment LED artikelen is uitgebreid met diverse aluminium profielen, LED voedingen en LED strips.
Ook voor losse verkoop.